Echipa

Delia

Delia este conștiincioasă și iubește să fie înconjurată de oamenii care îi recunosc meritele. Timiditatea este modul prin care câștigă atenție și se bucură de confortul pe care îl găsește în preajma prietenilor. Ea adoră să cânte, să picteze, să danseze și este încântată de hainele imprimate cu fluturi. Este delicată, are grația unei balerine. Practică gimnastică la nivel avansat.

Sebastian

Sebastian dedică o mare parte din timp școlii, care îl ajută să afle cât mai multe informații din orice domeniu, și fratelui mai mic, căruia îi place să-i citească. Planetele îi par fascinante, iar cea mai mare dorință pe care o are este să cucerească Spațiul pentru că intenția lui este de a deveni astronaut. Când îi rămâne timp, scrie, face puzzle și joacă fotbal. Îi place personajul Peter Pan.

Iosif Andrei

Lui Iosif Andrei îi place să cânte și să înoate. Este un ștrengar din fire, îi face pe cei din jurul lui să râdă cu poftă. Pentru el, Junior Internațional este școala unde își găsește prietenii de joacă și locul unde zâmbește mereu. Admiră florile, iar ceea ce își dorește peste ani este să devină pompier.

Dennis Alexander

Energia și istețimea sunt caracteristicile definitorii pentru Dennis Alexander. Lumea copilăriei este un teritoriu pe care el continuă să îl descopere prin joc, prin dans și prin sporturi. Mr. Bean și Peppa Pig sunt protagoniștii cărora le acordă atenție atunci când celelalte activități au fost epuizate, iar cel mai bun prieten pe care îl are este Jenica, ursulețul pe care îl poartă pretutindeni cu el. Are o energie debordantă și îi contaminează și pe cei din jurul său.

Andreea Prodan

Andreea Prodan este veselă și cochetă, iar modul în care își pune trăsăturile în valoare sunt activitățile la care ia parte. Printre pasiunile ei se numără chitara, fotbalul, tenisul și atletismul. Acordă o mare importanță oamenilor săraci, pe care și-ar dori să îi ajute, și animalelor, pe care ar vrea să le vadă la propria fermă, în viitor. Visul Andreei este să devină arhitect. Are un interes deosebit pentru afaceri și are deja noțiuni avansate în domeniu.

Denis-Andrei

Pe Denis-Andrei îl descriu buna creștere și ambiția, iar interesul pentru studiu îl conduce deseori către bibliotecă, unde găsește cărți pe placul lui, de unde se informează frecvent. Are o personalitate puternică și este sociabil. Îi place să îi ajute pe cei din jur. Deși zâmbește mai rar, este un copil care știe să se distreze. Are o minte ageră, face karate și este foarte dedicat studiului la școala de televiziune..

Timeea

Timeea este inteligentă și veselă. Își dedică timpul dansului, cântatului și jocurilor în care găsește mereu ceva nou. Este sensibilă, este întotdeauna pregătită să dea o mână de ajutor și să coopereze. Îi place să fie independentă, este o fată pragmatică și organizată. Are înclinație spre știintele excate – are rezultate foarte bune la matematică. Silitoare și cu bun simț, se integrează imediat în grupurile de copii de toate vârstele.

Patricia

Patricia este ascultătoare și grijulie. Pentru ea, sensibilitatea este constructivă, iar verbele care o definesc sunt „a crea” și „a experimenta”. Alături de ele, ambiția și reponsabilitatea sunt cheile pe care le poartă mereu pentru a fi cea mai bună în tot ceea ce face, depășind cu bine situațiile dificile. Este deschisă la nou și arată un interes deosebit atunci când este vorba de lucru in echipă și ideea de leadership. În timpul liber face taekwondo, îi place să citească sau să creeze brățări.

Matei

Pentru Matei, dorința de a se adapta și implicarea în societate au fost importante atunci când a ajuns la Londra. A învățat limba engleză la un nivel foarte avansat și s-a integrat în societate cu destul de multă ușurință. Se simte atras de știință, de fotbal, actorie și studiază pianul. Îi place să fie din ce în ce mai bun în tot ce își propune și este mereu captivat de nou. Adoră breakdance-ul, este un fotbalist bun și sper să ajungă un adevărat reporter la Junior Internațional.

Ștefania

Sensibilitatea și timiditatea sunt trăsăturile care se ascund sub caracterul puternic al Ștefaniei. Energică și creativă, adoră muzica, dansul și jocul LEGO. Este sinceră și amabilă, își face prieteni repede. Face ore de dramă la școală și îi place foarte mult. Cântă la flaut. Îi place Frozen. Desenează se dă cu rolele, ține un jurnal și tânjește după prietena ei cea mai buna care este în România. Este foarte ordonată. Dacă are bani îți dă, dar cu împrumut. Dorința ei este să devină prezentatoare.

Adana

Adana este un copil cuminte și prietenos. Își dorește ca celor din jurul ei să le fie bine și îi ajută ori de câte ori are ocazia. I-a scris o scrisoare verișoarei în care i-a mulțumit că a avut grijă de fratele ei. Îi place dansul irlandez și pentru o perioadă a urmat cursuri de dans. De un an încoace este interesată de cum se prepară prăjiturile, a devenit chiar o pasiune prepararea lor alături de mama ei. Este haioasă și are multă energie. Veselă mereu, își face prieteni fără probleme.

Alexandra

Alexandra are o pasiune pentru modă și ar vrea în viitor să ajungă designer. Are o înclinație spre make-up și hair style și, de multe ori, mama ei este modelul. Este prietenoasă și foarte isteață, cu simțul umorului, dar uneori rușinoasă. Și-ar dori să crească mare mai repede, să câștige singură bani. Îi plac cumpărăturile, iar cele mai multe momente le petrece în magazinele de haine. Este ambițioasă și vrea să își împlinească toate planurile în profesia pe care și-a ales-o pentru viitor.

Andreea Viliman

Andreea Viliman este un copil vesel, destept si cu atitudine. Talentată la muzică și dans, îi place mereu să fie remarcată și să fie în centrul atenției. Are o pasiune și pentru modă, desenează haine de fiecare dată când are ocazia. Este inventivă și petrece mult timp în micul sau „atelier” de art&craft de acasă. Independentă și haioasă, prietenoasă si elegantă, Andreea este unul din copiii care iubește obiectivul camerei.

Luca

Luca este energic, isteț și grijuliu. Plin de dinamism si curios, este mereu în mișcare. Nu are răbdare mai deloc, dar este dedicat atunci când își propune. Are suflet bun, strânge în pușculița lui bani și îi împarte apoi colegilor care nu au. Îi place să comunice și este foarte expresiv. Este atras de muzică și de animațiile cu Spider Man, personajul său preferat. Spune mereu că vrea să se facă polițist, alteori cochetează cu actoria sau mai spune că vrea să fie prezentator.

Alexandru

Alexandru este un copil liniștit, vesel și sociabil căruia îi place să fie înconjurat de copii. Este inteligent, îi plac foarte mult numerele și literele. Când are de scris cuvinte noi replica de baza este: “this is a tricky word”. Nu are încă un sport preferat, însă îi place în parc cu trotineta sau bicicleta. Are o imaginație bogată și o memorie bună, pe care le transpune în desene, din care își creeaza propriile povești. Sensibil din fire are o mare placere să asculte muzica rock.

Vanessa

Vanessa este pasionată de dans și de balet, practică street dance și îi plac instrumentele, în special vioara și chitara. Este o fire foarte prietenoasă, sociabilă, îi protejează pe copiii mai mici decât ea. Are mare grijă de fratele ei mai mic. Îi plac desenele animate, în special Frozen. La școală este foarte bună la engleză și matematică. O bună elevă a școlii de televiziunii, este silitoare și mereu dedicată acțiunilor de grup.

Irinuca

Irinuca este un copil foarte ascultator, puțin timidă la început până îi cunoște îndeajuns pe cei cu care interacționează. După ce s-a integrat în grup, este foarte comunicativă și receptivă la acțiuni. Îi place să se implice în activități creative. Adoră să cânte și să danseze, iar în timpul liber când se joacă cu păpușile, îi place sa creeze personaje imaginare. A început să cânte la pian și este foarte talentată. Îi place gimnastica și dansul modern. O consideră pe Delia Matache o cântareață bună.

Cornelus

Cornelus este un copil haios, sociabil si mereu pus pe șotii. Îi plac desenele cu Spiderman și filmele de actiune – recunoaște cu ușurință actorii importanți din acetse filme. La școală îi place mult spellingul (ortografia) și se pricepe la acest subiect. În timpul liber se plimbă cu bicicleta și cu trotineta sau face antrenament de box cu tatăl său (fost sportiv de performanță). Îi place să se relaxeze în parc, iubește sportul și mișcarea în aer liber. Cântă și memorează versuri foarte repede la doar 4 ani. Adoră mașinile și avioanele.

Paco

Paco este un copil dinamic. Aparent timid, după ce se acomodează într-un mediu, devine imediat vorbăreț și interacționează cu veselie. Îi place fotbalul, înotul și să meargă pe bicicletă.